Om oss

Det hele begynte som en liten familiebedrift hvor Terje Lien hentet frem morens gamle kokebok og begynte å bake. I 2005 startet han Rørosbaker’n AS. Idéen var å tilby et kvalitetsutvalg av produkter, solid forankret i matkulturen på Røros.

Oppskriftene som brukes har Terje Lien arvet av sin mor, og er i all hovedsak de samme som har vært brukt i over 100 år. Alle råvarer er norskproduserte.

Vårt bidrag er å ta vare på kulturen gjennom en kombinasjon av gammelt håndverk og nye produksjonsmetoder, for å skape fantastiske matopplevelser. Velbekomme!

Rørosbaker'n AS

Osloveien 23B
7374 Røros

Telefon: 72 41 05 80
post@rorosbakern.no
Org.nr.: 988054739

Dagens produksjon

Dagens produksjon foregår i nye moderne lokaler på Røros, hvor hensynet til nettopp kvalitet og tradisjon står i fokus. Vårt hovedprodukt er knasende sprøtt Røros Flatbrød, som leveres både i storpakke og i porsjonspakker til hoteller, restauranter, kantiner og sykehus rundt om i landet. Vi produserer i tillegg en rekke andre velsmakende produkter som blant annet myke ferdigsmurte Røros Lemser, Røros Pjalt, Røros Lapper, Røros Potetlefser og Røros Potetkaker, mm. Se våre produkter for fullstendig oversikt.

I 2014 flyttet Rørosbaker’n inn i nytt bygg, og tok skreddersydd automatisert produksjonsutstyr i bruk.

Hvor finner du våre produkter?

Våre hovedprodukter selges i de fleste dagligvarebutikker i Norge, avhengig av butikkstørrelse og kjedeavtale. Vi er godkjent av alle matvarekjedene i Norge. Finner du ikke våre produkter der du bor, ta gjerne kontakt med din nærbutikk, eller kontakt oss på post@rorosbakern.no for nærmere informasjon.

Designprofil

Det gjennomgående mønsteret på emballasjene er inspirert av den rike variasjon av silketørklemønstre som tilhører bunadstradisjonen på Røros. Mønsteret som er brukt i designet kommer fra silketørkledesignet “Soria Moria” som er produsert av Tyrihans.

Foto: Rob Veldhuis/Godtfolk