Røros Knekks med spelt og havsalt

Røros Knekks med spelt og havsalt – Vinner i Det Norske Måltid 2021

Røros Knekks med spelt og havsalt er en takkestekt, norsk kvalitetskjeks, bakt i frisk fjelluft på Røros. Dette er en påleggskjeks bakt med kjærlighet, som passer perfekt til gode oster, spekemat, eller bare naturell.

Knekks med Spelt og havsalt var vinner i Det Norske Måltid for 2021 i kategorien «Årets bakst»!

En rustikk, bærekraftig og knasende god kjeks, bakt med mesk (restkorn) etter brygging av kvalitets øl ifra Røros Bryggeri.

Ingredienser:
SPELTMEL, MESK, sukrose, HAVREGRYN, vann, vegetabilsk olje (raps), sammalt SPELT, brune linfrø, SESAMFRØ, solsikkekjerner, sukker, maltet HVETEKJERNER, havsalt, hevemiddel, BYGGMALTMEL, RUGSURDEIG, HVETEMALT , rørsukkersirup, HVETEMEL, salt, rosmarinekstrakt, BYGGMALT, starterkultur.

Næringsinnhold per 100g:
Energi 1392 kJ (333 kcal) – Fett 13 g (hvorav mettede fettsyrer 1,4 g) – Protein 8,8 g – Karbohydrat 42 g (hvorav sukkerarter 13 g) – Kostfiber 5,8 g – Salt 1,9 g